Dossier gezondheid: Nieuwe futon van TexelWool: Matrastopper, slaap op een schaap

Dossier gezondheid: Nieuwe futon van TexelWool: Matrastopper, slaap op een schaap(171258665)Beter slapen betekent ook rustiger slapen. Het is goed voor uw gezondheid en het geeft dagelijks een uitgerust gevoel. Het geheim ligt in het slapen op en onder schapenwol. TexelWool introduceert een nieuwe futon. Een matrasverbeteraar op basis van zuivere scheerwol van Texelse schapen. Door de nieuwe futon op een matras te leggen, wordt gezond en behaaglijk slapen sterk bevorderd. Dus: slaap op een schaap!

Noviteit

De nieuwe futon van TexelWool is een “matrastopper”. De matrasverbeteraar, die simpelweg bovenop het matras wordt gelegd, voelt zacht en comfortabel aan. De soepele wolvezels zorgen voor een goede ventilatie en hebben bijzondere vochtopnemende eigenschappen. Dit zorgt mede voor een evenwichtige warmteverdeling. Zo is de futon in de winter behaaglijk warm en in de zomer prettig 'koel'. In een tweepersoonsfuton (180 x 200 cm) is de wol van vier volwassen schapen verwerkt (2000 gram/m2). De futon verlicht bovendien gewrichts- en spierpijn door de heilzame werking van honderd procent schapenwol in combinatie met lanoline (wolvet).
 

Dossier gezondheid: Nieuwe futon van TexelWool: Matrastopper, slaap op een schaap(171258665)
Beter en rustiger slapen dankzij de nieuwe futon van TexelWool

Texelse schapenwol

Texel is de bakermat van het Texelse schaap. Het eiland telt maar liefst 16.000 stamboekschapen. Al eeuwenlang wordt dit schapenras op het eiland gefokt. De zon, zilte zeelucht en de wind hebben er vrij spel. Het geeft de Texelse schapenwol net dat beetje extra. Texelse schapenwol is daarmee de ideale basis voor een gezond en zacht slaapproduct.

Dossier gezondheid: Nieuwe futon van TexelWool: Matrastopper, slaap op een schaap(171258665)
De nieuwe futon van TexelWool wordt op een matras gelegd.

Verkoopinformatie

De nieuwe TexelWool futon is verkrijgbaar (vanaf € 106,00 (anno 10/08)) in diverse maten bij de beddenspeciaalzaak of via www.texelwool.nl. Het nieuwe product draagt het Woolmark label, het ambachtelijk streekkeurmerk 'Echt Texels Product' alsmede het 'Waddengoud' label. Dat geldt tevens voor TexelWool dekbedden en kussens.

Bron: TexelWool, contact form - foto’s TexelWool (vrij van rechten)

Tuininformatie