Nieuw van WOLF: Power Spreader strooit gemakkelijker dan ooit meststoffen, strooizout, kalk of graszaden uit

Nieuw van WOLF: Power Spreader strooit gemakkelijker dan ooit meststoffen, strooizout, kalk of graszaden uit(1275651342)Power Spreader strooit gemakkelijk in ieder seizoen of het nu gaat om meststoffen, kalk of graszaden op het gazon of in de border, of om strooizout tegen gladheid op de tegels, met de innovatieve Power Spreader WE-B van WOLF-Garten is strooien er een stuk makkelijker en leuker op geworden.

Slechts één druk op de knop is voldoende om het strooisel gelijkmatig en snel over het oppervlak te verdelen. De op batterijen werkende strooier geeft in de groeiseizoenen de tuin wat het nodig heeft, en in de winter de veiligheid waar gladde tegels om vragen.

 

Strooien met de hand, de schop of rechtstreeks uit de verpakking levert zelden de gewenste gelijkmatige verspreiding op. Ongelijkmatige verdeling leidt bijvoorbeeld tot gaten in het gazon omdat op sommige plekken geen graszaad is terechtgekomen, of tot niet volledig bemeste borders.

De Power Spreader van WOLF-Garten ondervangt deze problemen. Afhankelijk van het te strooien product kan het apparaat in vijf standen worden ingesteld, zodat altijd de juiste verdeling wordt bereikt. In combinatie met de twee snelheden, de instelbare strooibreedte van 0,5 tot 2,5 meter en het maximale bereik van 750 m2 biedt de Power Spreader altijd een optimaal strooiresultaat.

Nieuw van WOLF: Power Spreader strooit gemakkelijker dan ooit meststoffen, strooizout, kalk of graszaden uit(1275651342)

Elk seizoen

De Power Spreader bewijst zijn nut in elk seizoen. Vanwege de vijf instellingen is hij namelijk geschikt om de meest uiteenlopende producten te strooien. In het voor- of najaar dient de Power Spreader bijvoorbeeld om een gazon gelijkmatig in te zaaien met graszaad. Daarnaast is het mogelijk om meststoffen en kalk goed over de tuin te verspreiden, en is het apparaat eveneens berekend op het uitstrooien van zand. Op die manier heeft de Power Spreader zelfs in de winter een belangrijke taak. Bij sneeuw, ijzel en vorst kan hij namelijk uitstekend dienstdoen als zand- of zoutstrooier voor de tegels, en daarmee lelijke valpartijen voorkomen..

Tuininformatie