Outdoor cooking: nieuwe vorm van partycooking, BBQ en tafelgrill met de feestdagen binnen

Outdoor cooking: nieuwe vorm van partycooking, BBQ en tafelgrill met de feestdagen binnen(1124196823)In de wintermaanden gezellig binnen barbecueën? Dat kan vanaf heden! De Belgische fabrikant Barbecook introduceert de tafelbarbecue Amica voor binnen én buiten. Iedereen grilt zelf zijn eten thuis op tafel met het authentieke vuur van de Amica. Zo geniet ook de gastheer of -vrouw voortaan mee, aan tafel, van het smakelijke eten én het prettige gezelschap.

Bamboe

De nieuwe Amica barbecue zet u gewoon op tafel, net als een gourmet-stel. De barbecue werkt met Cook Chips die door hun unieke samenstelling van geperst bamboehout ervoor zorgen dat er tijdens het grillen wel de unieke barbecue-smaak maar geen rookhinder ontstaat. Zorg wel dat de ruimte goed geventileerd wordt (raampje open). Staat er gemarineerd of vetrijk vlees op het menu? Gebruik dan de meegeleverde grillplaat.
 

Outdoor cooking: nieuwe vorm van partycooking, BBQ en tafelgrill met de feestdagen binnen(1124196823)

Ook buiten

Met de Amica tafelgrill lanceert Barbecook een nieuwe vorm van partycooking voor binnen en buiten. De Amica werkt op speciaal door Barbecook ontwikkelde Cook Chips. De Cook Chips maak je aan met behulp van een speciale brandpasta. Tijdens het grillen kun je ofwel het grillrooster ofwel de grillplaat gebruiken.

Extra voordeel: geen rookoverlast voor de omwonenden, zoals bij grillen op houtskool.

Outdoor cooking: nieuwe vorm van partycooking, BBQ en tafelgrill met de feestdagen binnen(1124196823)

Cadeautip

De nieuwe tafelgrill van Barbecook is een bijzonder smaakvol cadeau voor de feestdagen, waarin culinair veel te beleven valt. Leuk om te krijgen, leuk om te geven!

De Amica is o.a. verkrijgbaar bij tuincentra en wordt geleverd inclusief een siliconen onderlegger, grillrooster, grillplaat, 4 grilltangen en een ideeënboekje vol inspirerende gerechten.
Verkoopadviesprijs najaar 2008: € 79.00

Outdoor cooking: nieuwe vorm van partycooking, BBQ en tafelgrill met de feestdagen binnen(1124196823)

Kijk voor meer informatie, lekkere recepten en verkoopadressen op www.barbecook.com.

Bronnen: Amica van Barbecook, foto’s Barbecook (vrij van rechten) - barbecook.com, bewerking RVO 2008

Tuininformatie