Tuingereedschap voor de tuin: nieuwe design voor Wolf Multi-Star

Tuingereedschap voor de tuin: nieuwe design voor Wolf Multi-Star(592791403)Een mooie tuin begint in het voorjaar met goed snoeiwerk. Al 25 jaar zorgt het multifunctionele tuingereedschap multi-star van WOLF-Garten ervoor dat daarbij een optimale werkhouding mogelijk is. De ruim 60 verschillende gereedschapskoppen garanderen, in combinatie met steellengtes die bij iedere lichaamslengte passen, dat al het werk op een prettige en ergonomisch verantwoorde manier kan worden gedaan.

WOLF-Garten heeft het Multi-Star-systeem ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan nog verder verbeterd. Zo is de nieuwe ministeel ZM 30 aan het assortiment toegevoegd. Deze steel met een lengte van 30 centimeter is het ideale hulpje voor border- en terraswerk en is bovendien zeer modern vormgegeven.

De langere stelen, die in lengte variëren van 118 tot 170 centimeter, zijn vervaardigd uit licht aluminium of Europees essenhout. Dit hout is soepel maar tegelijkertijd ook stabiel, wat het gebruiksgemak vergroot. Ook aan het milieu is gedacht, want het essenhout is afkomstig uit verantwoorde bosbouw en draagt het FSC-keurmerk. Daarnaast hebben de stelen voortaan een hoogwaardig aluminium verbindingsstuk en een ergonomische drukknop met vingeruitsparing.

 

Tuingereedschap voor de tuin: nieuwe design voor Wolf Multi-Star(592791403) Tuingereedschap voor de tuin: nieuwe design voor Wolf Multi-Star(592791403)

Tuingereedschap voor de tuin: nieuwe design voor Wolf Multi-Star(592791403)

Ergonomie als klikfactor

Aan de basis van Multi-Star is ook na 25 jaar niet gesleuteld: het kliksysteem heeft zijn waarde naar volle tevredenheid bewezen en is door consumentenorganisaties als beste getest. Klikken is niet alleen gemakkelijker dan draaien, maar ook eenvoudig en veel sneller in gebruik. Nadat het gereedschap aan de steel is vastgeklikt, heeft het geheel een solide constructie en voelt zeer degelijk aan. WOLF-Garten geeft 10 jaar garantie op het multifunctionele tuingereedschap.

Bij elk van de ruim zestig uiteenlopende tuingereedschappen is nagedacht over de ideale positie van de gereedschapskop ten opzichte van de steel. Daardoor neemt de gebruiker in de tuin altijd de meest ideale werkhouding aan en wordt de rug optimaal ontzien. Dat geldt zowel voor grondwerk als voor bijvoorbeeld het snoeien of zagen van hoge boomtakken, waarvoor dankzij de extra lange telescoopstelen tot maximaal 5.70 meter geen ladder nodig is.

Tuingereedschap voor de tuin: nieuwe design voor Wolf Multi-Star(592791403) Tuingereedschap voor de tuin: nieuwe design voor Wolf Multi-Star(592791403)
Tuingereedschap voor de tuin: nieuwe design voor Wolf Multi-Star(592791403)

Het Multi-Star-tuingereedschap van WOLF-Garten is verkrijgbaar bij de tuinspeciaalzaak.

Tuininformatie