bloembolletjes

Lente in huis: lentebloei met nieuwste trends

Lente in huis: lentebloei met nieuwste trends(741609527)Bloembolletjes op pot zijn ideale sfeermakers in huis. Vanaf begin januari tot na Pasen zijn ze optimaal verkrijgbaar. Gedurende deze periode kun je eindeloos variëren in vormen en kleuren. Zo is er voor ieder interieur wel iets passends te vinden. Bovendien kunnen bloembollen op pot ook helemaal gestyled worden volgens de nieuwste trends: ´Be Green´ en ´Re-Invent´.

Gemakstuinieren: een tropische verrassing in een potje

Nu het buiten warmer wordt, is het heerlijk om in de tuin of op je balkon of terras aan de slag te gaan. Mooie potten kiezen en kleur aanbrengen is een dankbaar werkje. Er zijn veel manieren om potten en bakken op het balkon of terras te vullen en de keuze uit zomerbloeiers is enorm.

Thuis in huis: bloembolletjes-op-pot, haal met bloembollen en bolbloemen de lente in huis

Thuis in huis: bloembolletjes-op-pot, haal met bloembollen en bolbloemen de lente in huis(1362077882)In de winter wanneer alles nog koud en kaal is, is er een vrolijke opsteker. De voorbodes van de lente zijn in aantocht! De vrolijke bloembolletjes-op-pot met hyacinten, blauwe druifjes, narcissen of krokussen, zijn namelijk alweer volop verkrijgbaar. Het zijn prachtige verrassingspakketjes, want je koopt ze meestal nog in de knop. Na verloop van tijd komen de prachtigste bloemen tevoorschijn. En vaak ruiken ze nog heerlijk ook! Laat de lente dus maar binnen!

Abonneren op bloembolletjes