demonstraties

VLAM inspireert Franse bloemisten met stijlvolle azalea-creaties

VLAM inspireert Franse bloemisten met stijlvolle azalea-creaties(1007551912)De Gentse azalea is een hip product dat perfect past in vele interieurs. Om Franse floristen hiervoor nieuwe inspiratie te geven, lanceerde VLAM de campagne “les Idées Azalées”. Het startschot van de campagne werd in Parijs gegeven tijdens een geslaagde lanceringsavond. Drie topfloristen inspireerden de aanwezige floristen met live demonstraties. Uiteraard steeds met de azalea in de hoofdrol.

 

Waarom deze campagne?

Flower arrangement: Anjercampagne nu ook in Frankrijk

Flower arrangement: Anjercampagne nu ook in Frankrijk(1658753895)Het anjerseizoen is in mei gestart. Dit gaan de groothandelaren, bloemisten en consumenten in Frankrijk nu ook merken. De promotiecampagne ´L´ouillet autrement suprenant´ laat het veelzijdige gezicht van de Nederlandse anjer zien.

Bloementrends voor het jaar 2008: bloemen vertellen een verhaal

Bloementrends voor het jaar 2008: bloemen vertellen een verhaal(931463407)De maatschappelijke trends zijn ook voor 2008 vertaald naar bloementhema´s, maar dit keer nét even anders. In de communicatie over de trendthema´s wordt nadrukkelijk gebruik gemaakt van beeld en beleving. Het product staat centraler en onderstreept meer dan ooit het verhaal van de trend.

Abonneren op demonstraties
Tuininformatie