maaihoogte

Scherpe randjes en kantjes: een strak gazon met nieuwe trimmer

Scherpe randjes en kantjes: een strak gazon met nieuwe trimmer(767314073)Het gazon is vaak het middelpunt van de tuin en wordt, zeker door kinderen, regelmatig gebruikt. Veel gazonbezitters staan echter niet te popelen om het gras te maaien. Vanaf april tot en met oktober dient dat eigenlijk regelmatig en zorgvuldig te gebeuren. Maar met de grasmaaier blijven ‘lastige’ plekken als rondom een boom of onder tuinbankjes meestal moeilijk bereikbaar. Grastrimmers bieden dan de uitkomst. Flymo introduceert in 2009 de nieuwe Contour-trimmer.

Maaiers: de hydrostatische Gianni Ferrari TG TECH zitmaaier

Maaiers: de hydrostatische Gianni Ferrari TG TECH zitmaaier(437893913)De hydrostatische TG TECh grasmaaier biedt een hoog prestatieniveau en is zowel geschikt voor de meest veeleisende tuin bezitter als voor de professionele hovenier. Het exclusieve, gepatenteerde systeem van de TG TECh, welke het frontmaaidek koppelt aan de centrale grasopvangbak die tussen de voor- en
achterwielen zit, is uniek onder de maaiers met directe grasopvang.

Onderhoud van het gazon: hoe kies je een grasmaaier? Let op voor U tot de aankoop overgaat!

Onderhoud van het gazon: hoe kies je een grasmaaier?  Let op voor U tot de aankoop overgaat!(1268558370)Dat mooie groene tapijt dat zo goed tot zijn recht komt en waarvan de aanblik alleen al ontspant en rust geeft, komt er jammer genoeg niet zonder moeite. Vaak begieten en regelmatig maaien, dat zijn de twee grote geheimen van een mooi gazon. Nu is de keuze van een grasmaaimachine of grasmaaier moeilijk, en de vele verschillende modellen maken het U niet gemakkelijk. Je moet goed uitkijken wat je koopt, want een ongeschikt toestel kan het maaien van een gazon in een echt karwei veranderen.

Abonneren op maaihoogte
Tuininformatie