nidagrass

Dossier NIDAGRASSplus - deel 5: het plaatsen van de polyproyleenplaten voor parkings, opritten, paden

Dossier NIDAGRASSplus - deel 5: het plaatsen van de polyproyleenplaten voor parkings, opritten, paden(8520237)Nieuw is Nidagrassplus. Wat is Nidragrassplus? Het zijn groene polyproyleenplaten van 1.2 op 0.8 meter met een dikte van 40 mm. Ze zijn aan de onderzijde bekleed met een poreus geotextieldoek. Een professionele graskweker zaait de platen in en kweekt ze op tot een volgroeide grasplaat die overal makkelijk is toe te passen als GROENE verharding om rijdende lasten te dragen.

Dossier NIDAGRASSplus deel 1: de veel gebruikte grassoorten

Dossier NIDAGRASSplus deel 1: de veel gebruikte grassoorten(414728138)Nieuw is Nidagrassplus. Wat is nidragrassplus? Het zijn groene polyproyleenplaten van 1.2 op 0.8 meter met een dikte van 40 mm. Ze zijn aan de onderzijde bekleed met een poreus geotextieldoek. Een professionele graskweker zaait de platen in en kweekt ze op tot een volgroeide grasplaat die overal makkelijk is toe te passen als GROENE verharding om rijdende lasten te dragen.

Dossier NIDAGRASSplus deel 2: waar toepassen en wat zijn de voordelen?

Dossier NIDAGRASSplus deel 2: waar toepassen en wat zijn de voordelen?(403052487)Nieuw is Nidagrassplus. Wat is Nidragrassplus? Het zijn groene polyproyleenplaten van 1.2 op 0.8 meter met een dikte van 40 mm. Ze zijn aan de onderzijde bekleed met een poreus geotextieldoek. Een professionele graskweker zaait de platen in en kweekt ze op tot een volgroeide grasplaat die overal makkelijk is toe te passen als GROENE verharding om rijdende lasten te dragen.

Abonneren op nidagrass
Tuininformatie