sneeuwklokje

Vrolijke actie voor heel Nederland: Op zoek naar… sneeuwklokjes!

Vrolijke actie voor heel Nederland: Op zoek naar… sneeuwklokjes!(522440013)In de meeste Nederlandse tuinen bloeit het sneeuwklokje (Galanthus) vanaf januari. Het is een vrolijk en verrassend moment wanneer je bloeiende sneeuwklokjes ontdekt. Het Internationaal Bloembollen Centrum heeft een vrolijke actie opgezet. Laat heel Nederland weten wanneer jij een bloeiend sneeuwklokje ziet en maak kans op één van de tien exemplaren van het boek “Bloembol & Co”.

Voorjaar in de tuin: Sneeuwklokjes op hol

Voorjaar in de tuin: Sneeuwklokjes op hol(758809407)Natuurlijk staan er sneeuwklokjes in mijn tuin. Toen we nog nooit van Helleborus hadden gehoord, was dat de echte voorjaarsbode. Maar ik heb geen idee wélk sneeuwklokje. Gewoon die van 30 in een dozijn, maar wie weet hebben die een dozijn verschillende namen...

Ontwerp uw eigen tuin, zelf uw tuin ontwerpen - deel I

Ontwerp uw eigen tuin, zelf uw tuin ontwerpen - deel I(882828768)Zelf uw eigen tuin ontwerpen. Hoe kunt u het beste te werk gaan? Elke tuin is uniek en heeft veel waarde voor u als eigenaar. Vanaf deze maand stap voor stap handvatten voor uw eigen tuinontwerp. Vragen als: hoe verwerk ik mijn eigen ideeën en hoe realiseer ik die, worden beantwoord.

Geschikte bollen om te combineren met en te planten in het gazon en meteen het voorjaar op te fleuren

Geschikte bollen om te combineren met en te planten in het gazon en meteen het voorjaar op te fleuren(666902190)Gazons geven ons een lekker gevoel van ruimte. Het gras groeit in warmere perioden vrij snel en moet regelmatig gemaaid worden. Na de winterperiode ziet de grasmat er maar grauw uit. Er gaat weinig moois van uit. Met behulp van bloembollen kan het vroege voorjaar heerlijk worden opgefleurd. Het gazon kan omgevormd worden tot een echt bollengrasland.

Abonneren op sneeuwklokje