sproeiers

Nu tijd voor aanleg van watervoorziening voor in de tuin

Nu tijd voor aanleg van watervoorziening voor in de tuin(579876640)Als we de meeste klimatologen moeten geloven krijgen we in de toekomst steeds vaker lange droge periodes. Dat is voor de beplanting in de tuin geen goed nieuws. Gelukkig kun je nu bij droog weer de tuin sproeien zonder dat je zelf aan de slag hoeft. Een professioneel Gardena besproeiingssysteem zorgt er namelijk voor dat het watergeven automatisch op de gewenste tijd start en stopt. Het voorjaar is een ideale periode om een automatisch besproeiingssysteem in de tuin aan te laten leggen.

Tuinwaternieuws van Garden Zomer 2009

Tuinwaternieuws van Garden Zomer 2009(1032921189)Sproeien is voor veel mensen niet de leukste tuinklus terwijl het tijdens droge perioden wel regelmatig en zorgvuldig moet gebeuren. De tijd van ’emmertjes water’ of zware gieters is
gelukkig voorbij. Waterspecialist Gardena introduceert dit voorjaar slimme producten die het watergeven stukken lichter en eenvoudiger maken.

Sfeer in de tuin in oktober met prachtige herfstkleuren van bomen en heesters

Sfeer in de tuin in oktober met prachtige herfstkleuren van bomen en heesters(1461835701)Vooral bladverliezende bomen en struiken laten nu schitterend zien dat het winter wordt. Iedereen vindt hun bladkleuren spectaculair en adembenemend mooi. Een boswandeling door een loofbos is nu fantastisch voor het oog (al die kleuren!), uw neus (heerlijk frisse herfstlucht en de geur van paddenstoelen) en uw oren (lopen door een knisperend tapijt van afgevallen bladeren). In de tuin is het al net zo. Met de juiste planten is het ook daar nu één warme kleurenweelde.

Trekt er eens op uit: het druivenmuseum van Overijse (BE)

Trekt er eens op uit: het druivenmuseum van Overijse (BE)(2041836152)Het druivenmuseum van Overijse is ondergebracht in "Den Bonten Os". Het was in 1865 toen Felix Sohie de eerste druivenserre in Hoeilaart bouwde. Hij verkreeg echte stielkennis en de smaak voor de druivencultuur te pakken in het kasteel van Huldenberg, waar hij de grafelijke kassen moest verzorgen.

Abonneren op sproeiers
Tuininformatie