tuinmeubelen

Sfeer in de tuin in oktober met prachtige herfstkleuren van bomen en heesters

Sfeer in de tuin in oktober met prachtige herfstkleuren van bomen en heesters(1794219228)Vooral bladverliezende bomen en struiken laten nu schitterend zien dat het winter wordt. Iedereen vindt hun bladkleuren spectaculair en adembenemend mooi. Een boswandeling door een loofbos is nu fantastisch voor het oog (al die kleuren!), uw neus (heerlijk frisse herfstlucht en de geur van paddenstoelen) en uw oren (lopen door een knisperend tapijt van afgevallen bladeren). In de tuin is het al net zo. Met de juiste planten is het ook daar nu één warme kleurenweelde.

Ontwerp en aanleg van de tuin: zijn de buiten woonkamer en trendvoorspellingen van 2000 vandaag uitgekomen?

Ontwerp en aanleg van de tuin: zijn de buiten woonkamer en trendvoorspellingen van 2000 vandaag uitgekomen?(2135211900)Binnenhuis- en tuinarchitecten, tuincentrumeigenaars en bloemisten in Nederland, Duitsland en Frankrijk voorspelden in 2000 een tuintrend bij de consument voor nostalgie en het gebruik van ´natuurlijke´ planten. Consumenten zouden hun tuin meer en meer als een verlengstuk van de woonkamer gaan zien, die trend klopt nog steeds voor vandaag: de kleuren in huis en in de tuin worden meer op elkaar afgestemd, de tuinmeubelen sector is ondertussen sterk in die richting geëvolueerd. Grassen, planten met aparte bladvormen en primaire kleuren worden meer en meer geliefd bij de tuinierende consument.

Nieuwigheden voor de tuin: Persoon Outdoor Living

Nieuwigheden voor de tuin: Persoon Outdoor Living(366116111)Het buitenleven blijft onverminderd populair. De tuin staat allang niet meer los van de rest van het huis. Ook buitenshuis verlangen we naar sfeer, comfort en optimaal leefplezier. De wensen ten aanzien van de inrichting van tuin of terras verschillen sterk. Van strak tot gezellig, van ingetogen tot kleurrijk en trendy. Iedereen kiest voor een tuinstijl die het beste bij hem of haar past. Buitenleven is een lifestyle geworden.

Tuinmeubelen opknappen met stoffen stoelhoezen, voorbeeld uit boek Lekker buiten leven

Tuinmeubelen opknappen met stoffen stoelhoezen, voorbeeld uit boek Lekker buiten leven(1458508311)Verweerde tuinmeubels kunnen er best mooi uitzien, maar misschien vind je dat niet als je een chic buitenetentje organiseert. Geef je stoelen op een snelle en goedkope manier een oppepper door ze te bekleden met een frisse, nieuwe stof en af te werken met strikken, linten en bloemen. Kies kleuren die bij je tafellinnen passen en maak op de rugleuningen bloemen of bladeren.

Ontwerp uw eigen tuin, zelf uw tuin ontwerpen - deel III

Ontwerp uw eigen tuin, zelf uw tuin ontwerpen - deel III(410638418)Zelf uw eigen tuin ontwerpen. Hoe kunt u het beste te werk gaan? Elke tuin is uniek en heeft veel waarde voor u als eigenaar. Vanaf de maand maart stap voor stap handvatten voor uw eigen tuinontwerp.

Abonneren op tuinmeubelen
Tuininformatie