veldbeemdgras

PreGerm, het beste zaaigrasmengsel voor sportvelden

PreGerm, het beste zaaigrasmengsel voor sportvelden(665372473)PreGerm is een geraffineerde, natuurlijke zaadbehandeling. PreGerm staat voor voorkiemen, een techniek die in de hoogwaardige groenteteelt als standaard geldt. Met behulp van vocht en een verhoogde temperatuur is de kiemrust van het veldbeemd reeds gebroken. Net voor het kiempje door de zaadhuid komt, zijn de omgevingsomstandigheden hersteld.

Dossier NIDAGRASSplus deel 1: de veel gebruikte grassoorten

Dossier NIDAGRASSplus deel 1: de veel gebruikte grassoorten(1888559209)Nieuw is Nidagrassplus. Wat is nidragrassplus? Het zijn groene polyproyleenplaten van 1.2 op 0.8 meter met een dikte van 40 mm. Ze zijn aan de onderzijde bekleed met een poreus geotextieldoek. Een professionele graskweker zaait de platen in en kweekt ze op tot een volgroeide grasplaat die overal makkelijk is toe te passen als GROENE verharding om rijdende lasten te dragen.

Microclover, een nieuw revolutionair gazon met miniklavers gemengd met veldbeemdgras, roodzwenkgras en Engels raaigras

Microclover, een nieuw revolutionair gazon met miniklavers gemengd met veldbeemdgras, roodzwenkgras en Engels raaigras(89594380)Microclover is een nieuw gazonmengsel voorzien van kleinblijvende miniklavers (DLF TRIFOLIUM) gemengd met veldbeemdgras, roodzwenkgras en Engels raaigras. Het mengsel is uiterst geschikt voor de ecologische en milieuvriendelijke tuinier: de witte klaver zorgt ervoor dat het gazon nimmer hoeft BEMEST te worden ! Het gazon ziet er jaarrond mooi donkergroen uit en blijft onkruidvrij. Omdat, in tegenstelling tot andere witte klavers, Microclover kort gemaaid mag worden, is het ook bijzonder geschikt voor privé-tuinen, parken, wegbermen, voetbalvelden en zelfs golfterreinen.

Abonneren op veldbeemdgras
Tuininformatie