Barbecueën zowel binnen als binnen. Buiten rillen? Binnen Grillen!

Barbecueën zowel binnen als binnen. Buiten rillen? Binnen Grillen!(1340292616)Het roosteren van vlees, vis of groenten op de barbecue is niet alleen leuk maar geeft ook een smakelijk resultaat. Hoewel de meeste mensen vooral in de zomermaanden de barbecue gebruiken, kan het op een mooie dag in de herfst of winter ook prettig zijn om buiten te koken. Tegenwoordig hoeft barbecueën echter niet alleen buiten plaats te vinden. De Belgische barbecuespecialist barbecook introduceert dit najaar diverse noviteiten waarmee je zowel buiten als binnen kunt barbecueën.

Geen rook

De Amica van barbecook is een tafelbarbecue die geen rookhinder geeft. Ideaal om te gebruiken op balkons of in huis. Ondanks dat er geen rook is, geeft de Amica wel een echte barbecuesmaak. De tafelbarbecue werkt namelijk met zogenaamde Cook Chips die door hun unieke samenstelling van geperst bamboehout ervoor zorgen dat er tijdens het grillen wel de specifieke barbecuesmaak, maar geen rookhinder ontstaat. Dit najaar introduceert barbecook een handige draaitafel met zes schaaltjes voor de Amica. Vul ze met verschillende sausen en… draaien maar!

Barbecueën zowel binnen als binnen. Buiten rillen? Binnen Grillen!(1340292616)
Amica: de tafelbarbecue zonder rookhinder maar met barbecuesmaak!

Eigen haard goud waard

Met het nieuwe haardrooster van barbecook maak je van de openhaard een barbecue waarop je uitstekend vetarm vlees en vis kunt roosteren. Dat is genieten van de lekkerste gerechten rond de eigen openhaard. Bij goed weer kun je het haardrooster ook buiten gebruiken. Het roosteren van vlees op houtblokken verschilt van het reguliere barbecueën waarbij gebruik gemaakt wordt van houtskool of briketten. Houtblokken hebben meer tijd nodig alvorens je kunt beginnen (minimaal een half uur). Het nieuwe haardrooster van barbecook heeft een verstelbaar rooster en is voorzien van een aslade.

Barbecueën zowel binnen als binnen. Buiten rillen? Binnen Grillen!(1340292616)
Amica draaitafel voor sauzen

Kijk voor meer informatie over buiten of binnen barbecueën, lekkere recepten, inspirerende filmpjes of verkoopadressen op www.barbecook.com.

Bron: Barbecook

Tuininformatie