Bemesting voor het gazon de tuin: Pokon presenteert Gazontotaal en Koemestgazon

Bemesting voor het gazon de tuin: Pokon presenteert Gazontotaal en Koemestgazon(1090859123)Een mooi, egaal groen gazon binnen één seizoen… Dat is de nieuwste versie Gazon Totaal van Pokon: een op en top gemaksformule in een praktische emmer. Eén compleet seizoenspakket met kalk, mosbestrijder en onkruidbestrijder inclusief gazonmest. En een extra nieuwtje voor de tuinliefhebber is Pokon Koemest Gazon: de verrijkte gedroogde koemest.

Gazon Totaal in één pakket

Het geheim van een mooi gazon is goed onderhoud. Maar veel tuinliefhebbers vinden dit ingewikkeld en bewerkelijk. En door het vele maaien raken de voedselreserves snel uitgeput. Het gazon verslechtert en ziet er steeds minder mooi uit.
Pokon introduceert hiervoor de totaaloplossing: Gazon Totaal. Kalk strooien, mos ;verwijderen, onkruid verwijderen inclusief bemesten in één pakket. Verpakt in een praktische, stapelbare, afsluitbare emmer. Eenvoudig te doseren en makkelijk in het gebruik.

In drie stappen een droomgazon?

Gazon Totaal telt drie onderdelen, ieder met een eigen werkstof, maatschepje en gebruiksaanwijzing:

  1. Pokon Kalk die nauwelijks stuift en zorgt voor een optimale zuurgraad in de bodem.
  2. Pokon Mos Weg! zodat het gras onbelemmerd kan groeien, en tenslotte
  3. Onkruid Weg! met mest. Snel een mooi, egaal groen gazon zonder mos en onkruid.
Bemesting voor het gazon de tuin: Pokon presenteert Gazontotaal en Koemestgazon(1090859123)

Koemest Gazon

Pokon introduceert ook nog eens de nieuwe Koemest Gazon. Helemaal zoals de natuur het bedoelt, maar zonder de nare geur en ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Pokon Koemest Gazon geurt nauwelijks en is ;eenvoudig te doseren en te strooien. Ook verpakt in een handige emmer.

Pokon Gazon Totaal is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar, deze gazonemmer van 3 kg heeft een adviesprijs van € 17,95 (2006)
Pokon Koemest Gazon: emmer à 2 kg € 7,95 / 4 kg € 12,95. (2006)
Alle Pokon gazonproducten verschijnen in grasgroene verpakkingen.

Meer info

Pokon- pokon.nl

Bron: Plant Publicity Holland - pph.nl

Tuininformatie