Droog in de tuin? Gemakstuinieren met Gardena automatisch sproeisysteem, zo is sproeien leuk!

Droog in de tuin? Gemakstuinieren met Gardena automatisch sproeisysteem, zo is sproeien leuk!(938284955)Bij langere perioden van droog weer is sproeien voor veel mensen niet de leukste tuinklus, terwijl het eigenlijk wel regelmatig en zorgvuldig moet gebeuren. Maar zeg nou eerlijk; geniet u ook niet liever rustig van de avondzon? En hoe wordt de tuin besproeid wanneer u zomers weinig thuis bent of zelfs weken of maanden op reis? Overwegingen die in het voorjaar, zeker bij het aanleggen van een nieuwe tuin of gazon, meegenomen moeten worden. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen die het tuinleven veel eenvoudiger kunnen maken!

Automatisch

 

Bij droog weer de tuin sproeien, zonder dat u het zelf aan de slag hoeft. Dat kan! Ook wanneer u niet thuis bent of er echt geen zin in heeft. De Gardena Watertimer Card zorgt ervoor dat het besproeien automatisch op de gewenste tijd start en stopt. De timer wordt aangesloten tussen de kraan en de tuinslang. Met de bijbehorende bodemvochtigheidssensor kunt u zelfs maanden zonder zorgen op reis. De sensor meet de vochtigheid in de bodem en geeft de Watertimer alleen een signaal om te sproeien wanneer het te droog is. Wanneer de bodem vochtig genoeg is stopt hij automatisch.

Droog in de tuin? Gemakstuinieren met Gardena automatisch sproeisysteem, zo is sproeien leuk!(938284955)
Het Micro-Drip-System is ideaal voor planten op het balkon en terras, maar ook heel geschikt voor de tuin. Dit systeem geeft automatisch de juiste hoeveelheid vocht, zonder waterverspilling. Zo is sproeien zelfs leuk!

Onzichtbaar

Wanneer u een (deels) nieuwe tuin laat aanleggen is een Gardena Sprinklersystem het overwegen meer dan waard. Dit systeem ligt onzichtbaar onder de grond en verschijnt pas bij het sproeien. Zeker wanneer u deze combineert met de Watertimer ontstaat het systeem van uw dromen: sproeien zonder tuinslang, onzichtbaar en zonder dat u het zelf doet!