Maaiers: de hydrostatische Gianni Ferrari TG TECH zitmaaier

Maaiers: de hydrostatische Gianni Ferrari TG TECH zitmaaier(296942023)De hydrostatische TG TECh grasmaaier biedt een hoog prestatieniveau en is zowel geschikt voor de meest veeleisende tuin bezitter als voor de professionele hovenier. Het exclusieve, gepatenteerde systeem van de TG TECh, welke het frontmaaidek koppelt aan de centrale grasopvangbak die tussen de voor- en
achterwielen zit, is uniek onder de maaiers met directe grasopvang.

Maaiers: de hydrostatische Gianni Ferrari TG TECH zitmaaier(296942023)Het maaidek is aan de voorkant van de machine geplaatst. Zo kunt u maaien voordat
het gras wordt geplet, wat de kwaliteit van het maaien verhoogt. Ook geeft het een beter zicht op het te maaien terrein. Door deze oplossing wordt het maaien onder struiken en langs muren en rondom bloembedden makkelijker. Het dek is een floating type, gedragen door middel van een frame dat de maaier helpt de contouren op de grond te volgen. De aandrijving van de maaier gebeurt door een elektromagneet koppeling en een tandwieloverbrenging, waardoor slippende V-riemen in natte weersomstandigheden verleden tijd zijn. De veiligheidsmaaimessen welke wegklappen bij een obstakel zorgen er voor dat de transmissie beschermd is tegen obstakels in het gras.

Maaiers: de hydrostatische Gianni Ferrari TG TECH zitmaaier(296942023)

Opvangsysteem

De roterende messen zijn zo gemonteerd dat ze voor een krachtige luchtverplaatsing zorgen, wat het gemaaide gras de vangbak in
blaast. Het directe opvangsysteem vermijdt verstoppingen, zelfs in erg natte weersomstandigheden. Het legen van de opvangbak gebeurt elektrisch, wat de gebruiker in staat stelt de bak te ledigen zonder de zitting te verlaten. De 350
liter opvangbak wordt geleegd op ongeveer 80 cm, waardoor u meer dan één volle bak op één hoop kunt legen. Het is ook mogelijk de bak te legen op een aanhangwagen.

Maaiers: de hydrostatische Gianni Ferrari TG TECH zitmaaier(296942023)

De TG TECH is uitgevoerd met een erg praktische elektrische hefrichting welke het frontmaaidek omhoog kan laten gaan om obstakels, stoepranden e.d. te ontwijken door één druk op de knop.

Sturing

De verstelbare zitting is ver voorop de machine geplaatst. Dit zorgt samen met de hoogte van de zitting voor een beter allround zicht wanneer u de machine gebruikt.

De besturing is licht, precies en sterk. De achterwielbesturing zorgt voor een zeer kleine draaicirkel en is hierdoor ook erg wendbaar. Alle bedieningen zijn gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te bereiken.

Transmissie

De rijaandrijving van de TG TECH is een hydrostatische aandrijving op de vooras. Een geïntegreerd intelligent differentieel welke de kracht op de as verdeelt, maakt het makkelijk op hellingen en ongelijk terrein te rijden.
Op de TG TECH zorgt één enkel pedaal voor de vooruit en achteruit. Dit pedaal
werkt ook als snelheidsregelaar. Hoe verder het pedaal wordt ingetrapt, hoe groter de snelheid. Dit maakt het rijden erg makkelijk en veilig.
Hydrostatische vertraging vermindert automatisch de snelheid wanneer u het
pedaal los laat.
Sterke veren verminderen het gewicht van het maaidek en verplaatsen het gewicht
naar de vooras voor een betere grip en stabiliteit op de grond, terwijl de gewichtsverdeling en de zware volledige achteras zorgen voor stabiel rijgedrag op hellingen.

Maaiers: de hydrostatische Gianni Ferrari TG TECH zitmaaier(296942023)
Goed overzicht op de maaier

Veiligheid

De TG TECH is ontworpen en gemaakt volgens de meest strenge veiligheidsvoorschriften. De TG TECH is uitgevoerd

met een sensoralarm om het volgende waar te nemen: of de bestuurder op de zitting zit, wanneer de grasopvangbak vol zit, een rem op de elektromagnetische koppeling om de messen onmiddellijk te kunnen laten stoppen etc. Al deze
middelen zijn er om de gebruiker en de omgeving te beschermen.

Onderhoud


Door de functionele plaatsing van de onderdelen, is het onderhoud simpel en economisch. Om het maaidek

schoon te maken, maakt u een tuinslang vast aan de daarvoor geïnstalleerde koppeling en schakelt u de aftakas in. De maaier wast zichzelf.

Motor

De TG TECH is uitgevoerd met een sterke 15.5 of
18 pk luchtgekoelde industriële Kohler motor.

Model TG TECH

Motor Kohler benzine Kohler benzine Kohler benzine
Vermogen 11.4 kW 13.2 kW 13.2 kW
Transmissie Hydrostatisch
Snelheid 0-10 km /uur
Maaibreedte 98 cm 98 cm 112 cm
Meskoppeling Electromagnetisch
Maaihoogte 1-8
centimeter
Gewicht 430 kg 434 kg 445 kg
L x B x H
in cm
230 x 100 x 115 230 x 110 x 115 244 x 115 x 115

Prijzen

Maaiers: de hydrostatische Gianni Ferrari TG TECH zitmaaier(296942023)

Voor meer informatie, een offerte of een demonstratie contacteer

Kempeneer Machines voor Tuin, Park & Milieu
Ninoofsestenweg 657
1701 Dilbeek
België

02 569 42 54
contact form
http://www.kempro.be

Maaiers: de hydrostatische Gianni Ferrari TG TECH zitmaaier(296942023)

Maaiers: de hydrostatische Gianni Ferrari TG TECH zitmaaier(296942023)Donerende TKPLUS-abonnees kunnen deze
20 pagina´s tellende catalogus
"Kempeneer, Machines voor Tuin, Park & Milieu stelt voor Gianni Ferrari zitmaaiers"  downloaden (18.8 MB) in PDF-formaat.

Tuininformatie