Mobilane: Kant & Klaar haag van 2,20 meter hoog

Mobilane: Kant & Klaar haag van 2,20 meter hoog(1783672214)Goed nieuws voor (nieuwbouw) tuineigenaren die niet gediend zijn van inkijk van buren en voorbijgangers. Sinds kort is er ook een Kant & Klaar Haag van 2,20 meter hoog. Dat biedt privacy op hoog niveau! Bovendien vangen hoge hagen veel wind en wordt de tuin een windarme plek, waar het extra genieten is!

Groene schutting

Een fris groene woonomgeving geeft een gezond en aangenaam gevoel. Om uw tuin- en erfafscheiding te voorzien van ondoorzichtig en levend groen zult u meestal enkele jaren moeten wachten totdat de haagplanten volgroeid zijn. Een houten schutting zorgt wel voor de nodige privacy, maar heeft vaak een wat kille uitstraling en zal na een aantal jaren vervangen moeten worden. De Kant & Klaar Haag van Mobilane is een ideale oplossing: een volgroeide groene, dichte haag die onmiddellijk op natuurlijke wijze privacy geeft en minimale ruimte inneemt.

 

Mobilane: Kant & Klaar haag van 2,20 meter hoog(1783672214)

Volwassen

De Kant & Klaar hagen met frame zijn professioneel gekweekt en zijn optimaal geschikt voor onmiddellijk gebruik. Het geeft de tuin meteen een volwassen uiterlijk en zorgt direct voor privacy. Een bijkomend voordeel is dat de haagpanelen in alle jaargetijden geplant kunnen worden. Naast de nieuwe hagen van 2,20 meter zijn er ook Kant & Klaar Hagen van 1 meter en 1,80 meter hoog. Er is volop keuze: diverse soorten klimop (groen en bontbladig), beuk en vuurdoorn. Voor hagen van 2,20 meter hoog zul je in sommige gemeenten (eenvoudig) een vergunning dienen aan te vragen. Het plaatsen van Kant & Klaar Hagen tegen bestaande muren of binnen de erfgrenzen mag altijd!

Mobilane: Kant & Klaar haag van 2,20 meter hoog(1783672214)

De Kant & Klaar Haag is verkrijgbaar bij Mobilane-dealers.

Bron bewerking RVO mei 2010

Tuininformatie