Nieuw markconcept: ´Musthaves´ ® varens voor de huiskamer

Nieuw markconcept: ´Musthaves´ ® varens voor de huiskamer(1077305536)´Musthaves’ ® is een trendsettend verkoopconcept voor 19 verschillende varens, waaronder de veelzijdige Nephrolepis, de trendy Platycerium en de gloednieuwe Microsorium musifolium ´Crocodyllus´ ®.

Deze laatste varen is zo genoemd omdat de ´huid´ van de varen wel wat weg heeft van een krokodil. De verpakkingslijn bestaat uit stijlvolle vierkante
sierpotten en een display met het formaat van een halve europallet. Het display is ontwikkeld voor supermarkten, bouwmarkten en tuincentra. Per display kunnen 48 tot 120 planten worden gepresenteerd.

Nieuw markconcept: ´Musthaves´ ® varens voor de huiskamer(1077305536)
Het assortiment kan aan de wensen van de klant worden aangepast. De varens zijn in een 7, 9 en 12 centimeter pot leverbaar. De kleur van de potten verandert elk seizoen, zodat de varencollectie altijd verrast én leuk blijft om te schenken. De sierpot is van waterdicht papier, zodat de varen direct klaar is voor gebruik. De bestellingen van de Musthaves lopen via ´the fern firm´ Vitro Plus.

Nieuw markconcept: ´Musthaves´ ® varens voor de huiskamer(1077305536)

Bron: Bloemenbureau Holland


Tuininformatie