Nieuwigheden voor de tuin: Persoon Outdoor Living

Nieuwigheden voor de tuin: Persoon Outdoor Living(1213959874)Het buitenleven blijft onverminderd populair. De tuin staat allang niet meer los van de rest van het huis. Ook buitenshuis verlangen we naar sfeer, comfort en optimaal leefplezier. De wensen ten aanzien van de inrichting van tuin of terras verschillen sterk. Van strak tot gezellig, van ingetogen tot kleurrijk en trendy. Iedereen kiest voor een tuinstijl die het beste bij hem of haar past. Buitenleven is een lifestyle geworden.

Exotan heeft een nieuwe serie tuinmeubelen: Figo Black, Cubic Lounge en Luca:

Figo Black


Genieten van een mediterrane uitstraling met Figo Black. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn deze sprankelende Figo producten zeer eenvoudig schoon te maken. Door het gebruik van aluminium, textilene én teak zijn deze meubelen vrijwel onderhoudsvrij. Een aanwinst voor elke tuin, terras of balkon.

Cubic Lounge


Loungen in Cubic Lounge is loungen in optima forma. Bij uitstek geschikt voor tuinen met ruimte. Cubic Lounge is specifiek voor Exotan ontwikkeld. Met gebruik van het beste teak. De set valt op door zijn strakke design en kubistische vormen. De producten zijn standaard uitgevoerd met het originele Viro wicker en antracietgrijze kussens.

Luca

Onverwoestbaar en trendy zijn de basiskenmerken voor de tuinmeubelen uit de
serie Luca. De Luca tuinmeubelen kunnen zonder moeite jaar in jaar uit buiten blijven staan. De serie biedt voor ieder wat wils. Van verstelbare stoel tot trolley met wasbak en kraan én van ligbed tot bartafel. Aan u de keuze.

De Collectie 2007 van Exotan en Triniti biedt alle ruimte voor de invulling van persoonlijke wensen. Met dit jaar meer keuze dan ooit in stijlen, vormen en materialen. Of het nu gaat om dining, lounging, relaxing of cooking. Exotan en Triniti hebben voor elke situatie en elke sfeer het juiste product. Met dit jaar extra vele aandacht voor comfort, duurzaamheid en gemak.

Meer informatie ophttp://www.persoon.nl

Download de 40 pagina´s tellende brochure op

http://www.persoon.nl/Catalogus2007_NL-7.pdf

Nieuwigheden voor de tuin: Persoon Outdoor Living(1213959874)

Bron: Plant Publicity Holland -www.pph.nl, bewerking Rudi Van Overloop

Tuininformatie