Nieuwigheid voor de huiskamer: Cymbidium ´Ice Cascade´ of watervalorchidee is een ware blikvanger voor het interieur

Nieuwigheid voor de huiskamer: Cymbidium ´Ice Cascade´ of watervalorchidee is een ware blikvanger voor het interieur(973173873)Zoals de naam al aangeeft gaat het hier om een pot-Cymbidium met een waterval van ijswitte bloemen. Aan elke plant hangen 4 tot 8 trossen met tamelijk kleine bloemen. Een absolute blikvanger in elk interieur.

Nieuwigheid voor de huiskamer: Cymbidium ´Ice Cascade´ of watervalorchidee is een ware blikvanger voor het interieur(973173873)Ander sterk punt is de houdbaarheid, die in de huiskamer kan oplopen tot drie maanden. De plant werd eerder dit jaar winnaar in de categorie ´veelbelovende noviteiten´ van de FloraHolland Award. Volgens de jury vijzelt de nieuwe Ice Cascade ´het imago van de Cymbidium als kamerplant volledig op´.

De 60 tot 70 centimeter hoge watervalorchidee is in beperkte aantallen leverbaar. De aanvoer is vooralsnog onregelmatig, omdat het product zich nog in de introductiefase bevindt. De plant wordt standaard geleverd in een 13 cm pot voorzien van een haak, een stevige hoes en een steeketiket met verzorgingstips.Bron: Bloemenbureau Holland

Tuininformatie