Nu tijd om lente te planten - plant deze nieuwe tulp voor het goede doel

Nu tijd om lente te planten - plant deze nieuwe tulp voor het goede doel(1065319797)De Stichting Pink Ribbon die aandacht vraagt voor borstkanker, heeft haar eigen tulp. De nieuwe, exclusieve tulp ‘Pink Ribbon’ staat symbool voor hoop, verwachting en kracht. De fuchsiaroze tulp is na een veredelingsproces van 20 jaar op 1 oktober jl. Gelanceerd. Tv-presentatrice en ambassadeur van Pink Ribbon, Quinty Trustfull doopte en plantte de tulp ‘Pink Ribbon’ op Keukenhof.

Exclusief

De tulpenbol ‘Pink Ribbon’ is nu te koop via www.pinkribbon.nl en bij een geselecteerd aantal exclusieve Nederlandse bloemisten. De nieuwe tulp is dit najaar in een beperkte oplage van 5.000 exemplaren verkrijgbaar voor € 4,95 per stuk (anno 10/08). Per verkochte tulpenbol komt € 1,00 ten goede aan Stichting Pink Ribbon. De bol wordt in cadeauverpakking aangeboden.
 

Nu tijd om lente te planten - plant deze nieuwe tulp voor het goede doel(1065319797)
De nieuwe tulp ‘Pink Ribbon’ is een roze beauty.

Planttijd

Voor een fleurige lentetuin is het nu de ideale periode om lentebloeiers als tulpen, narcissen, hyacinten en blauwe druifjes te planten. Plant de ‘Pink Ribbon’ tulpenbol in oktober of november op een mooi zonnig plekje in de tuin of in een pot. De pot moet tijdens de wintermaanden wel buiten blijven staan. De fuchsiaroze tulp komt dan in april tot bloei.

Kijk voor informatie en verkoopadressen op www.pinkribbon.nl

De nieuwe tulp ‘Pink Ribbon’ wordt geplant op Keukenhof door (v.l.n.r.) Ida van Belle (directeur Stichting Pink Ribbon), Quinty Trustfull (ambassadeur Stichting Pink Ribbon) en Maya Meijer-Bergmans (voorzitter Raad van Toezicht Stichting Pink Ribbon).

Nu tijd om lente te planten - plant deze nieuwe tulp voor het goede doel(1065319797)
Tv-presentatrice en ambassadeur van Pink Ribbon, Quinty Trustfull doopte en plantte de tulp ‘Pink Ribbon’ op Keukenhof.

Bron: Internationaal Bloembollen Centrum (IBC), foto’s IBC (vrij van rechten)

Tuininformatie