Outdoor cooking, het aroma komt je tegemoet. Nieuwe Brahma gasbarbecue van barbecook

Outdoor cooking, het aroma komt je tegemoet. Nieuwe Brahma gasbarbecue van barbecook(1033725481)Gasbarbecues worden in Nederland (en Europa) steeds populairder. Je kunt immers, zonder gedoe, ‘direct’ aan de slag. Voor velen vormt echter het ontbreken van die typische barbecuesmaak en -geur een minpuntje. Dat verandert in 2009 want de Belgische specialist barbecook introduceert de nieuwe Brahma-barbecue. De gasbarbecue met unieke smaak en geur naar keuze!

Smaakt naar meer

Met de nieuwe Brahma van Belgische specialist barbecook geniet je voor het eerst met een gasbarbecue van die typische barbecuesmaak en -geur! Alle Brahmamodellen zijn uitgerust met een uniek ‘Aromaz’-systeem: onder het barbecuerooster zitten roestvrijstalen schaaltjes. Deze kan je vullen met een smaakmaker naar keuze: van rookchips tot een kruidenmix tot wijn of bier. Bovendien heb je met de Brahma ook geen aangebrande of uitgedroogde gerechten meer, want met een gesloten deksel zorg je voor sappige en smaakvolle gerechten! Dit jaar introduceert barbecook vier verschillende typen Brahma gasbarbecues: van een tweebrander tot een driebrander met zij- en spitbrander.

Outdoor cooking, het aroma komt je tegemoet. Nieuwe Brahma gasbarbecue van barbecook(1033725481)
Nieuw van barbecook: gasbarbecue ‘Brahma’ met extra aroma en smaak

Makkelijk

Wil je tijdens het barbecueën wisselen van smaak en geur? Geen probleem! Gebruik in plaats van een schaaltje met kruiden een schaaltje met wijn of bier erin. De gerechten krijgen zo een verrassende smaak! Ook na het barbecuefestijn geen zorgen, want de Brahma gasbarbecues zijn onderhoudsvriendelijk: de roosters en verdeelplaten kunnen in de afwasmachine, de geëmailleerde kuip is in een handomdraai gereinigd.

Outdoor cooking, het aroma komt je tegemoet. Nieuwe Brahma gasbarbecue van barbecook(1033725481)
Brahma: de gasbarbecue met smaak en geur naar keuze

Kijk voor meer informatie, inspiratie en verrassende recepten op www.barbecook.com
Verkoopadviesprijs: vanaf € 329,00 (zomer 2009).

Outdoor cooking, het aroma komt je tegemoet. Nieuwe Brahma gasbarbecue van barbecook(1033725481)

Bron: Barbecook

Tuininformatie