Overwinteren: wie van potplanten houdt, heeft de Florino!

Overwinteren: wie van potplanten houdt, heeft de Florino!(61376475)Een slimme oplossing zorgt er nu voor dat vorstgevoelige potplanten, vorstvrij in de tuin kunnen overwinteren. Potplanten ronden de vormgeving van de tuin af en accentueren zijn panorama. Daarom zijn potplanten bijzonder waardevolle elementen in de tuin. Modern wonen heeft echter nauwelijks plaats om potplanten aan het eind van het zomerseizoen op natuurlijke wijze te laten overwinteren. Met de Florino lukt dat nu zeker en ongecompliceerd.


De overwintering van Citrusplanten, oleanders, palmen enz. - vergt een juiste vakbekwame overwintering van potplanten en is een bijzondere uitdaging voor de eigen Groene Vingers. En dikwijls is het niet eens de eigen vaardigheid, maar zijn het veelal de omstandigheden, welke de overwintering van potplanten bemoeilijken: de garage is te donker, de kelder is te warm en een tuincentrum met betaalbare service voor het overwinteren van planten is slechts zelden dichtbij.

Hoe praktisch is het dan, planten in potten, teilen en bakken direct in de tuin vorstvrij te laten overwinteren - dank zij een nieuwe buiten-overwinterings-behuizing van Florino. (www.florino-online.nl). Snel en eenvoudig opgebouwd! In de verpakking van de Florino zit een isolerende bodemplaat, een uitgekiend aluminium frame dat wordt afgespannen met een speciale isolerende folie met twee ritssluitingen, welke het plaatsen van planten in de Florino, maar ook het vakkundig noodzakelijke beluchten op eenvoudige wijze mogelijk maken.

Overwinteren: wie van potplanten houdt, heeft de Florino!(61376475)

Geheel naar eigen behoefte, is de Florino in verschillende groottes beschikbaar, zodat slechts een paar kleine planten net zo snel in een Florino ondergebracht kunnen worden als ook bijvoorbeeld solitairs of palmen tot een hoogte van drie meter.

Belangrijk voordeel van de Florino is dat de planten enerzijds vorstvrij maar koel overwinteren, anderzijds dat de "schoonheden" onder de planten, welke van licht houden, tegelijkertijd nog net zo veel licht als mogelijk krijgen in het toch al lichtarme seizoen.

Bron: https://www.florino-online.nl/: Potplanten veilig laten overwinteren: hoe komen de tuinplanten in pot het beste door de vorstperiode? Gegarandeerd vorstvrij maar toch zo koel dat de stofwisseling tot rust komt. Tegelijkertijd garandeert de Florino een modern en mobiel buiten verblijf voor uw planten tijdens de winter.

Tuininformatie