Thuis in huis: bloembolletjes-op-pot, haal met bloembollen en bolbloemen de lente in huis

Thuis in huis: bloembolletjes-op-pot, haal met bloembollen en bolbloemen de lente in huis(360784239)In de winter wanneer alles nog koud en kaal is, is er een vrolijke opsteker. De voorbodes van de lente zijn in aantocht! De vrolijke bloembolletjes-op-pot met hyacinten, blauwe druifjes, narcissen of krokussen, zijn namelijk alweer volop verkrijgbaar. Het zijn prachtige verrassingspakketjes, want je koopt ze meestal nog in de knop. Na verloop van tijd komen de prachtigste bloemen tevoorschijn. En vaak ruiken ze nog heerlijk ook! Laat de lente dus maar binnen!

Thuis in huis

 

De keuze in bloeiende bloembollen in potten - of potjes - is groot. Gezellig op de eettafel een rechthoekig bakje met laagbloeiende bolletjes zoals Anemone blanda, sneeuwklokjes, blauwe druifjes en krokussen. Prachtig in de woonkamer een pot met hoge soorten zoals narcissen, tulpen, hyacinten of kievietsbloemen.

Deze prachtige lentebodes voelen zich thuis in elk huis en staan mooi op elke plek. Een extra leuk idee om te geven als vrienden net verhuisd zijn en het interieur nog een beetje kaal aandoet. Ook grappig bij de geboorte van een dochter of zoon; geef alle kraamvisite een roze of blauw potje met een roze of blauwe hyacint! Weer eens wat anders dan beschuit met muisjes.

Thuis in huis: bloembolletjes-op-pot, haal met bloembollen en bolbloemen de lente in huis(360784239) Thuis in huis: bloembolletjes-op-pot, haal met bloembollen en bolbloemen de lente in huis(360784239)
Thuis in huis: bloembolletjes-op-pot, haal met bloembollen en bolbloemen de lente in huis(360784239)

 

Trend

Bloembolletjes in een pot worden steeds populairder. Zeker de combinatie met een moderne pot is momenteel erg in trek. Met de lente in aantocht zijn ‘bolletjes-op-pot’ een leuk cadeau om te geven en te krijgen! Overigens kun je vrijwel het hele jaar genieten van bloembollen. In de winter en het voorjaar gezellig in huis, met bolletjes-op-pot. In de tuin of op het balkon als de lentebloeiers weer opkomen en in de zomer natuurlijk van de zomerbollen. Dat zijn drie jaargetijden met kleur en geur!

Thuis in huis: bloembolletjes-op-pot, haal met bloembollen en bolbloemen de lente in huis(360784239)

 

Tuininformatie