Tuinen Van Appeltern - Zomer 2008

De Tuinen van Appeltern organiseren alweer voor het achtste jaar op rij Zomercapriolen. Van zaterdag 5 juli tot en met zondag 24 augustus verrassen De Tuinen u met grappige ideeën en zotheden. De zomercapriolen nemen steeds grotere, meer hilarische vormen aan. De Tuinen zijn in de zomer natuurlijk het allermooist en met een vrolijk capriolensausje is het nog leuker.

Zotheden

Laat de 190 voorbeeldtuinen u inspireren en overtuigen van de positieve lading die uw tuin u kan bieden. Tijdens uw wandeling komt u lachwekkende objecten, ontroerende gedichten en kunstzinnige creaties tegen. Bij Zomercapriolen gaat het om onverwachte ontmoetingen met objecten en decoraties. De capriolen zetten u op het verkeerde been door onrealistische zaken in bomen of op het water. Vaak ook confronteren De Tuinen u met een uitspraak of creatie die u dwingt tot nadenken. Laat u verrassen en glimlach bij de tientallen rariteiten, grappige taferelen, zotheden en pakkende teksten in De Tuinen. Zo heeft u het nog niet eerder bekeken! Blijf u verbazen in De Tuinen van Appeltern.

Avondopenstellingen

Zaterdag 5 en 26 juli en zaterdag 16 augustus zijn De Tuinen ook ‘s avonds geopend. Tijdens de zwoele avonden kunt u tot 22.00 uur uitwaaien in De Tuinen van Appeltern. Gedurende uw wandeling komt u een culinaire of culturele traktatie tegen.

Tuininformatie