Verrassend voor buiten op het balkon: Betulia is veelzijdige beauty

Verrassend voor buiten op het balkon: Betulia is veelzijdige beauty(1804669883)Als woonplant of balkonplant is de Betulia nog een onbekende naam. Maar dat gaat niet lang duren. Deze volle, uitbundig bloeier ziet er niet alleen prachtig uit, ze is nog veelzijdig ook. De Betulia voelt zich namelijk overal prima thuis, zowel binnenshuis als buiten op het balkon of terras. Ideaal, want met mooi weer geniet je er lekker buiten van, maar mocht de zomer toch wat natter uitvallen dan geef je de Betulia een mooi plekje in de woonkamer. Dat is dubbel genieten van deze veelzijdige beauty!

Verrassend voor buiten op het balkon: Betulia is veelzijdige beauty(1804669883)Buitengewoon

 

De Betulia is een ´noviteit´ op plantengebied. Het is een prachtig bloeiende plant die verkrijgbaar is in de kleuren rood, roze en wit. Het voordeel van de Betulia is dat je deze uitbundige bloeier al vanaf april kunt kopen en er binnenshuis van kunt genieten tot de kans op vorst verdwenen is. Daarna kan hij naar buiten om het balkon of terras op te fleuren.

Zeker voor iemand die graag iets ´nieuws´ wil geven, is een Betulia een aanrader.

Wanneer je de uitgebloeide bloemen zo nu en dan verwijderd, heb je er extra lang plezier van. Ze combineren prachtig met andere zomerbloeiers en kuipplanten: dat is driedubbel genieten! Het leukste is om er gewoon twee te halen: één voor binnen en één voor buiten!

Verrassend buiten

´Verrassend buiten´ is een thema met in de hoofdrol drie bijzondere planten, te weten de uitbundige Betulia, de kleurige Kalanchoë en weer helemaal hip; de Cyclaam. Bijzonder aan deze planten is dat ze alle drie zowel binnen als buiten prima hun mannetje staan. De hele lente en zomer kun je overal genieten van prachtig bloeiende planten.

Tuininformatie