Zwoele zomerbloei: Optimaal resultaat met de juiste plantenvoeding

Zwoele zomerbloei: Optimaal resultaat met de juiste plantenvoeding(1403731060)Zwoele zomerbloei: Optimaal resultaat met de juiste plantenvoeding(1403731060)Vanaf april kunnen we vaak genieten van de buitenkamer. Tuin-, balkon- en terrasplanten gaan groeien en bloeien. Het belang van het voeden van planten wordt vaak onderschat. Door regelmatig water en voeding geven worden planten sterker en zal hun zomerbloei nog uitbundiger zijn. Door op slimme wijze plantenvoeding te geven, heb je meer plezier van je bloemen en planten, zonder dat het veel moeite kost. Bloemen zijn er immers om van te genieten!

Tuin

Zwoele zomerbloei: Optimaal resultaat met de juiste plantenvoeding(1403731060)Miracle-Gro heeft een systeem ontwikkeld dat gelijktijdig water en plantenvoeding geeft: “LiquaFeed”. Het slimme systeem geeft een optimaal resultaat met een minimum aan tijd en energie. De LiquaFeed sproeier koppel je eenvoudig aan de tuinslang en met de navulfles krijgen tuinplanten meteen essentiële voeding tijdens het watergeven.

Het systeem zorgt ervoor dat planten de juiste hoeveelheid voeding krijgen: geen over- of onderdosering. Een navulfles is goed voor zo’n 20 minuten lang sproeien en de hele tuin is dan gedurende 14 dagen voldoende gevoed. De sproeier heeft meerdere standen en is ook te gebruiken voor alleen watergeven (zonder navulfles).

Balkon en terras
 

Ook voor op het balkon of terras zijn er handige oplossingen waardoor plantenverzorging zeer eenvoudig wordt. Gebruik daarvoor ‘Shake & Feed’ van Miracle-Gro: voedingskorrels die je aan het begin van het bloeiseizoen rondom de ‘voet’ van balkon- en terrasplanten strooit. De voedingskorrels geven langzaam voedingsstoffen af aan de grond, waardoor zomerbloeiers als bijvoorbeeld geraniums en Spaanse margrieten zes maanden lang voeding krijgen en uitbundig zullen bloeien. Behalve watergeven is met deze groei- en bloeikorrels verdere plantenvoeding de rest van de zomer niet meer nodig!

Meer informatie over optimale zomerbloei? Kijk op www.miraclegro.nl

Foto´s: Liquafeed: in één keer sproeien en voeden
Shake en Feed: voedingskorrels voor het hele bloeiseizoen

Zwoele zomerbloei: Optimaal resultaat met de juiste plantenvoeding(1403731060)
Zwoele zomerbloei: Optimaal resultaat met de juiste plantenvoeding(1403731060)

Bron: Miracle-Gro

Tuininformatie